Hyvinkään näyttely ja agilityyn tutustumista

Rambo_Hyvinkaa2
Rambo_Hyvinkaa

Nero (Narraajan Preiskarin Vartija) ja Rambo (Narraajan Pohjoisen Puuhaparta) kävivät Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyssä ruotsalaisen Carl-Gunnar Stafbergin arvioitavina. Upeasti pojat pärjäsivät ja saivat hienot arvostelut molemmat. Molemmat pojat tänäänkin erinomaisia. Nero voitti  junioriurokset ja Rambo oli näin ollen toinen, molemmat saivat SA:n. Rambo sai nyt ensimmäisen juniorisertinsä.  Paras uros-luokassa Nero nousi toiseksi veteraani-uroksen jälkeen ja Rambo sijoittui neljänneksi. Rambo sai vielä vara-sertinkin. Hienosti kakarat menestyvät kehissä, ei voi muuta kuin olla ylpeä!

Sansa
Väinö

Pohjoisen porukan kanssa pidettiin agilityteemainen tapaaminen täällä pentukodissa. Käytiin porukalla ensin hauskuuttamassa itseämme agilityradalla. Vauhtia piisasi, mutta kyllä me esteitäkin onnistuttiin suorittamaan. Kentällä nähtiin niin vähän kokeneempaa koiraa kuin ihan ensikertalainenkin. Ohjaajiakin oli joka ikäluokkaan, Väinön-perheen lapset Lili ja Emilkin suoriutuivat hienosti ohjaajan pestistä Narrin puikoissa. Hauskaa oli kaikille. Aktiivisen parituntisen jälkeen tehtiin vielä pieni kehäharjoitus. Lopuksi siistittiin vähän karvoja kahvien lomassa kasvatuskodissa. Kiitos Sansan, Noman ja Väinön omistajille mukavasta päivästä!

Harmi
Noma