Silmätarkastuksia ja sairaslomaa…

Tammikuun alussa käytiin Noman ja Harmin kanssa Kajaanin näyttelyssä. Nomalle tulokseksi Marjo Nygårdin arvostelemana nunioriluokassa EH3 ja Harmille nuortenluokassa ERI1 SA Vara-Cacib.  Arvostelut löytyvät pentueen sivulta. Harmi sai Kajaanin tuliaisina sitten kennelyskän. Muutama viikko meni karanteenissa elellessä ja tautia parannellessa. Olihan muuten melkoiset ajat tuommoisen virtapiikin kanssa kotiarestissa! Onneksi pahinta vaihetta kesti vain pari päivää ja Harmi oli koko ajan hyvässä kunnossa muutoin. Ja mikä tässä oli parasta, se ei onneksi tarttunut keneenkään muuhun. Narri kävi myös pikku operaatiossa. Siltä poistettiin pari nisää, toinen oireili erittävällä haavaumalla ja toisessa oli ihan pieni nystyrä. Patologin lausunto onneksi kertoi että oli vain krooninen tulehdus toisessa eikä toisestakaan kasvainta löytynyt. Narrikin on jo leikkauksesta toipunut ja täysi vauhti taas päällä.

Nyt on onneksi päästy palaamaan normaaliin arkeen. Eilen käytiin Väinön, Noman, Sansan ja Harmin kanssa Kaisa Wickströmin syynissä ja saatiin kaikille silmätarkastuslausunto terveistä silmistä. Lisäksi Nomalle tehtiin myös virallinen sydänkuuntelu, joka oli myöskin puhdas. Nyt on kaikkien pentujen silmätkin tsekattu kertaalleen.

Me odotellaan nyt innokkaana kevään tuloa ja aurinkoisia lenkkikelejä!