Uusi FinnSieger

Harmin hieno näyttelyvuosi päättyi vuoden lopulla Suomen Snautserikerhon myöntämään FinnSieger-arvoon. 

FinnSieger myönnetään koiralle, joka on voittanut 15kk täytettyään luokkansa SA:lla joko nuorten-, avoimessa-, valio-, käyttö- tai veteraaniluokassa. Yhden luokkavoiton on tultava joko KV, Nord tai pääerikoisnäyttelystä. Tulokset on oltava kotimaan näyttelyistä. Haastavuutta tähän tuo se, että nämä voitot on tultava erikseen listatuilta ns.FinnSieger-tuomareilta, jotka ovat rodun erikoistuomareita. 

Harmin pisteet tulivat Vaasan KV näyttelystä nuortenluokasta Eva Liljekvist Borgilta, erikoisnäyttelystä nuortenluokasta Rodi Hübenthalilta sekä Kuopion kaikkienrotujen näyttelystä avoimesta luokasta Hilkka Salohallalta Harmin 2-vuotis syntymäpäivänään. Näin Harmi sinetöi valioarvonsa lisäksi tämän FinnSieger-arvonsa.