Kesän näyttelyissä…

5.6. ajeltiin Narrin, Harmin ja seisojapoika Vänen kanssa Suomussalmelle. Siellä snautserit arvosteli erikoistuomari Marianne Holm-Larnemaa. 

Harmi järjesti meille jättiyllätyksen voittamalla nartut ja olemalla vielä rotunsa paras. Näin ollen Harmille ensimmäinen junnu-serti ja myös serti. Narri oli tyttärensä perässä PN2 ja tienasi itselleen FinnSieger-pisteen. VSP oli hieno uros Tallgårdan Ezio, joka valioitui tuossa näyttelyssä! 

VSP Tallgårdan Ezio & ROP Narraajan Pohjolan Harlekiini (kuva: Raija Rautiainen)
FI MVA Tallgårdan Ezio

18.6. käytiin Haapajärven ryhmänäyttelyssä. Siellä mukana oli Narraajista Väinö, Harmi ja Sansa. Tuomarina toimi Maarit Hassinen. Väinö esiintyi kuin vanhat tekijät, josta oltiin todella ylpeitä. Tuloksena vielä kesken kehitysen olevalle pojalle EH2. Harmi oli tuomarin mielestä hieman urosmainen ja oli EH3. Sansa puolestaan hurmasi tuomarin ja voitti nartut, saaden ensimmäisen sertinsä ja juniorisertinsä, tuloksena lopulta VSP ja ROP-JUN. Rotunsa paras oli Tallgårdan Echo.

ROP Tallgårdan Echo & VSP Narraajan Pooki Flakkaa
Narraajan Pohjanmaan Pelle
Tallgårdan Echo

Muulla harrastusrintamalla me ollaan jatkettu touhuiluja entiseen malliin. Pojat ovat kiertäneet etelässä mätsäreitä ja harjoitelleet edelleen ahkerasti. Rambo on myöskin loistanut toko-kurssilla ja aloittanut agilityn alkeita. Noma on jatkanut treenailuja Oulun snautseriporukoissa. Harmi ja Sansa on aloitelleen agilityjuttuja täällä kotipuolessa. Väinön kanssa on ahkerasti treenattu kehähommia ja se on kyllä tuottanut hyvää tulosta.