Hyvinkää, Helsinki ja Oulu

Kuva: Eveliina Kammonen

Syksyisen sään vallitessa oltiin näyttelyissä viikonloppuna sekä etelässä että pohjoisessa. Vaikka sää olikin kolea, mukavat tulokset lämmittivät mieltä. 

Nero (Narraajan Preiskarin Vartija) oli lauantain kehässä Hyvinkään ryhmänäyttelyssä. Snautsereita näyttelyssä arvioi saksalainen erikoistuomari Birgit Bischoff. Nero nousi hienosti paras uros luokassa kakkoseksi isänsä perässä. Nero oli myös rotunsa paras juniori. Isä Severi (Bonzen Ganesha) edusti hienosti snautserirotua loppukehissä, voittaen ensin kakkosryhmän ja ollen lopulta BIS2!!! Ihan huikean hienoa, onnea hurjasti Severille ja taustajoukoille! Kakaroiden Martta-mummo (Bonzen Cecilia) oli VSP.

Nero jatkoi näyttelyviikonloppua myös sunnuntaina. Silloin oli vuorossa Helsingin Vetcare syysnäyttely, joka oli Nord-näyttely. Snautsereilla tuomarina oli Teija Salmi-Aalto. Nero oli PU3 ja Rop-juniori. Isä Severi taas hienosti ROP. 

Oulussa näyteltiin kylmässä säässä sunnuntaina kaikkien rotujen näyttelyssä. Snautsereilta hemmoteltiin viikonloppuna tuomareiden suhteen, sillä täälläkin näyttelyssä oli tuomarina rodun erikoistuomari, kasvattaja Kirsi Heino. Noman (Narraajan Pohjoisesta Tuulee) käytiin pyörähtämässä kehässä tuloksella ERI2. Oulussa myös saatiin snautserisijoittuja ryhmään, kun Kärkkäisten Nettl Greit Prime Rose Mihan’s sijoittui upeasti toiseksi! 

Vähiin käy ulkonäyttelyt ilmojen vaihduttua kesän lämpöisistä syksyn viileiksi. Oulussakin mentiin toppatakit päällä villasukat jalassa ja siltikin tuli ajoittain kylmä. Etelässä on vielä muutama ulkonäyttely jäljellä, täällä pohjoisessa jäädään odottamaan sisänäyttelykautta. Viikonloppuina ehtii onneksi tuonne luontoon liikkumaan, syksyisessä metsässä lenkkeillessä hermo lepää.

Nero
Kuva: Suvi Rautiainen