Neljäs juniorivalio!

Kasvatit ovat olleet aktiivisina ja käyneet näyttelykehissä tässä alkusyksystä. 

13.8. ajeltiin Evan ja Noman (Narraajan Pohjoisesta Tuulee) kanssa Puolangan ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarimuutoksen jälkeen snautserit arvosteli Jurate Butkiene Liettuasta. Oltiin oikein tyytyväisiä Noman kehäkierrokseen ja tulokseksi saatiin ERI2.

Seuraavana viikonloppuna Nero (Narraajan Preiskarin Vartija) kävi Heinolan kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa sinnekin oli tullut tuomarimuutos. Hilkka Salohallan tilalle snautsereita oli tullut arvostelemaan Pirjo Aaltonen. Nero järjesti ainakin kasvattajalle mukavan yllätyksen saaden SA:n junioriluokasta, joka toi toisen juniorisertin. Eikä se Neron hieno meno siihen loppunut, vaan se voitti myös urokset saaden toisen sertinsäkin. Upeaa menoa nuorella pojalla! 

Kuva: Suvi Rautiainen
3889e792-9891-40e0-9542-b7d87e0673f0
Kuva: Suvi Rautiainen

Viikko väliä ja taas sai kasvattaja jännittää kotona tuloksia. Tällä kertaa Forssa KV näyttelyyn oli ilmoitettu sekä Nero että Rambo (Narraajan Pohjoisen Puuhaparta). Hyvin olivat pojat kehässä käyttäytyneet ja molemmat olivat Erinomaisen arvoisia. Nero oli kilpailuluokan toinen SA:lla ja Rambo kolmas. Nero sai myös juniorisertin jolla siitä tuli uusi Suomen juniorivalio, neljäs jo tähän pentueeseen! Ihan huippuhienoa! Paljon onnea omistajille! Näyttelyarvostelut on luettavissa pentujen omalta sivulta P-pentue

Kuva: Joakim Wallin
Kuva: Eveliina Kammonen
Kuva: Eveliina Kammonen

Ei voi olla muuta kuin äärettömän onnellinen näiden pentujen aktiivisista kodeista, jotka touhuavat koiriensa kanssa ja tuovat niitä esille! Kuulumiset ovat nyt näyttelypainotteisia, mutta mukavasti menee pennuilla muutoinkin. Väinö (Narraajan Pohjanmaan Pelle) on vietellyt mökillä Venetsialaisia ja Nomakin on ehtinyt näyttelyiden välissä  mökkeilemään. Omat tytöt viettävät näyttelytaukoa ja harrastelevat muita touhuja. Mukavaa kun ilmat vähän viilenevät niin päästää kunnolla taas lenkkeilemäänkin! 

2404dbce-9f85-45a6-94c9-92e28104d5cf
Kuva: Annukka Takalo