Vaasa KV & Lahti KV

Pienen näyttelytauon jälkeen käytiin ensin Ida kanssa mutka Vaasan KV näyttelyssä 16.4. Matkassa meillä oli mukana Harmi, Sansa ja Narri. Olin imoittanut tytöt eri luokkiin, jotta saan ne esitettyä helpommin. Tuomarina näyttelyssä oli ruotsalainen snautserispecialisti Eva Liljekvist Borg.

Harmi oli ilmoitettu nuorten luokkaan ja se voittikin luokan SA:lla. Sansa tuli avoimen luokan toiseksi SA:lla. Narri oli valio luokan kolmas. Kaikki saivat näköisensä ja mukavat arvostelut. Sansa oli pitkään mukana paras narttu luokassakin, mutta jäi lopulta sijalle 6. Harmille luokkavoitosta FinnSieger-piste.

Harmi (kuva Kimmo Alanen)
Sansa (kuva Kimmo Alanen)

Seuraavana viikonloppuna 23.4. Rambo ja Nero kävivät vuorostaan Lahden KV näyttelyssä. Siellä tuomarina toimi Ville Meronen, snautseri-pinseri-rotujen asiantuntija hänkin. 

Rambo esiintyi nätisti, ei vaan ollut niin tuomarin mieleen. Tuloksena EH2. Nero-poika taas pisti parastaan ja voitti nuorten luokan SA:lla, sijoittui lopulta PU2 ja veteraanin voittaessa urokset, Nerolle upeasti ensimmäinen CACIB. Hirmuisen hienoa, kakaroille CACIB-tilikin avattu!

Kevät on onneksi pitkällä jo tulossa. Erikoisnäyttelykin lähestyy, täytyisi päättää ketä koiria sinne ilmoitetaan ja aloittaa karvojen laittelu. Muutoin näyttelysuunnitelmat ovat vielä täysin avoinna, katsellaan mihin meitä innostaa kesällä lähteä. 

Agility-kausi onneksi alkaa ensi kuun alussa, päästää ulkokentälle harrastamaan. Sen lisäksi ajateltiin aloitella myös ralli-tokon alkeiden opiskelua, ihan vain  yhteisen tekemisen iloksi. Valon määrä lisääntyy ja kamerakin varmasti kulkee taas enemmän lenkeillä mukana.

Narraajan Pohjolan Harlekiini
Narraajan Pooki Flakkaa