Super viikonloppu Kalajoella!

Etukäteen vähän mietittiin että haukataanko liian iso pala kakkua nuorten koirien kanssa, jos yritetään käydä kaikki kolme Kalajoen näyttelyä saman viikonlopun aikana. No päätettiin, että yritetään, ja jos kakarat ei jaksa kolmea päivää, jätetään sitten suosiolla joku välistä. Mutta eipä huolta, hienosti juoksivat junnukoirat kehissä kaikkinä päivinä ilman mitään kähinöitä ja kiltisti telttailivat meidän kanssa pitkät päivät isolla sakilla. Minä olen näistä  kakaroista niin ylpeä. 

Ensin oli vuorossa Kalajoen ryhmänäyttely perjantaina 22.7. Meidän kehä alkoi seitsemän jälkeen illalla ja tuomarina toimi Zafra Sirik Israelista. Väinö juoksi kengättömän esittäjänsä kanssa tulokseksi ERI1. No, olipahan kehän laidalla hauskaa kun minun uusi hieno kenkä sinkosi ensimmäisessä kurvissa jalasta. Onneksi Väinö ei ollut tästäkään episodista moksiskaan. 

Vaino

Tytöt kilpailivat keskenään junioriluokassa, molemmilla toiveena saada viimeinen junnuserti. Molemmat saivat erin, Sansa voitti luokan ja molemmille vielä SA. Näin ollen Sansa ansaitsi sen juniorisertin ja tuli tällä meidän ensimmäiseksi juniorivalioksi! Sansa oli luonnollisesti myös ROP-juniori. Hienoa Sansa. Lopulta Sansa nousi hienosti vielä narttujen toiseksi ja sai myös sertin, joka oli Sansan toinen. Harmi oli narttujen neljäs. Loistava päivä!

Näyttelyn ROP snautseri oli Seladys Flicora ja VSP Mihan Bendula, onnea!

Sansa_Kalajoki

Perjantaina kurvattiin kotipihalle vähän yhdentoista jälkeen illalla ja aamulla puoli seitsemän aikaan auton keula osoitti taas Kalajoen suuntaan. Reippaana sitä silti mentiin kun kerta oli leikkiin lähdetty. 

Snautsereita tuomaroi lauantain Nord-näyttelyssä Australialainen Coral Gray. Ensimmäisenä meiltä kehään Väinö. Tällä kertaa tuomari arvioi Väinön erinomaisen ja SA:n arvoiseksi ja Väinö sai toisen junnusertinsä. Eikä se jäänyt Väinön osalta vielä tähän, sillä se sai myös ensimmäisen sertinsä ollen PU3. Upeaa Väinö! 

Tälle päivälle oli ilmoitettu myös kolmas siskoksista, Noma. Tytöt kilpaili taas keskenään ja kaikki olivat ERIn arvoisia. Harmi voitti luokan saaden SA:n. Näin ollen Harmistakin kolmannen juniorisertin myötä uusi juniorimuotovalio! Siistiä! Harmi oli ROP-juniori ja Väinö VSP-juniori.

Koska mukana oli neljä kasvattia, esitettiin myös tällä kokoonpanolla kasvattajaryhmä. Saatiin ensimmäinen kunniapalkinto ja ROP-kasvattajaryhmä. Kiitos tästä aktiivisille omistajille!

Näyttelyn ROP oli Nettl Greit Parsival Mihan ja VSP Arctic Idols Evita, onnittelut!

Sansa_Kalajoki2
Sansa ja Eija

Sunnuntaina oli vuorossa viimeinen näyttelypäivä ja kansainvälinen näyttely. Tuomarina snautsereilla Dick Baars, Hollannista.

Väinö aloitti kehänkierron yhtä upealla tuloksella kuin edellisenäkin päivänä. Erinomaisen laatuarvostelun ja SA:n jälkeen käteen ojennettiin Väinön kolmas junnuserti. Taas meillä oli siis uusi juniorimuotovalio! Väinö oli lopulta PU3 ja sai toisen sertinsä! Aivan huippua!

Junnunartuissa kilpaili kolme narttua, joista meiltä Harmi ja Sansa. Molemmille jälleen Erinomainen laatuarvostelu. Harmi voitti luokan SA:lla ja sijoittui narttujen kolmanneksi. ROP-juniorin valinnassa taas vastakkain Väinö ja Harmi, Harmille voitto tästä.

Jossun mukana näyttelyyn tuli myös Pirkka, joka voitti corgi-urokset, sai CACIBin  ja oli lopulta VSP.

Snautserien ROP oli Mihan Bendula ja VSP oli Bonzen Gaia. Saku oli myös RYP1!!! ja Lillistä tuli CACIBin myötä kansainvälinen valio. Paljon onnea molemmille!

Meillä oli siis ihan super viikonloppu. Kiitos tästä kuuluu kasvattien omistajille, jotka viettivät meidän kanssa viikonloppua telttaillen Kalajoen hietikolla. Kiitos myös kaikille ketkä meitä auttoivat ja kannustivat kehän reunalla ja kotona tulosruudun ääressä. Kiitos koko viikonlopun seurueelle, meidän telttakunnassa riitti porukkaa. Kiitos koirien esittäjille! Nyt jää omat tytöt ansaitulle tauolle hetkeksi ja suuntaamme muiden harrasteiden pariin. 

Kalajoki-9309
valiot_kalajoki

Sillä aikaa kun me näyteltiin Kalajoella, osallistui Rambo omistajansa Jonnan kanssa snautsereiden PK/peko-leirille. Taisi vähän lajikärpäsen puraista tätä paria, hienosti oli Rambo päässyt alkeista jyvälle. Olen niin ylpeä tästä parista ja aktiivisuudesta jolla he harrastavat!

Katso video