Narraajat 1-vuotta!

2022-07-27 14_24_42

Meidän unohtumattomista hetkistä on kulunut kokonainen vuosi! Miten äkkiä tuo aika onkaan mennyt. Aivan kuin se olisi  ollut ihan hetki sitten, kun valvoin Narrin kanssa öitä ensin odottaen synnytyksen käynnistymistä, sitten pentujen elämän ensi hetkiä ja lopulta Narrin toipumista urakasta ja sen mukanaan tuomista haasteista. Suru tulee vieläkin väkisillä kun miettii sitä pientä iloista hännän vispaajaa, joka jouduttiin lähettämään enkelikoiraksi vasta muutaman viikon iässä. 

Tällä hetkellä päällimmäisenä tästä vuodesta on ääretön ilo ja onni. Miten hienoja kakaroita näistä meidän pienistä on kasvanutkaan. Ja miten hurjan hienot aktiiviset perheet ne on itselleen saaneetkaan. Monta mukavaa hetkeä on jo ehditty yhdessä viettää ja monta monituista hetkeä toivottavasti on vielä edessä. Ja toivottavasti nämä kaikki ovat tuoneet omistajilleen niin paljon iloa kuin meidän oma touhottaja täällä kotona. Jokainen päivä on aina erilainen ja tuo tullessaan aina uusia hämmästyksen aiheita. 

Tämä pentue on meille äärimmäisen rakas. Se on ollut juuri sitä mitä sen kuviteltiinkin olevan. Narri ja Severi voivat olla ylpeitä katraastaan! Kiitos mahtavien omistajien, kaikki pennut on saatu jo näytille näyttelykehiin ja harrastusten alkuun on mukavasti päästy. Mitään suurempia terveysongelmia ei kellään ole ollut, lukuunottamatta paria korvatulehdusta, muutamaa pientä tapaturmaa ja mahdollista kyyn puremaa. Ja mikä tärkeintä, kaikkiin pentuihin ollaan jokaisessa kodissa kamalan tyytyväisiä!

FI JMVA Narraajan Pohjanmaan Pelle "Väinö"

Kuvat: Annukka Takalo

Narraajan Pohjoisen Puuhaparta "Rambo"

Kuvat: Suvi Rautiainen

Narraajan Preiskarin Vartija "Nero"

Kuvat: Suvi Rautiainen

Narraajan Pohjoisesta Tuulee "Noma"

Kuvat: Johanna Flinck

FI JMVA Narraajan Pohjolan Harlekiini "Harmi"

Harmi-1494

FI JMVA Narraajan Pooki Flakkaa "Sansa"

Kiitämme kaikkia jotka ovat meitä tämän pentueen osalta tukeneet, auttaneet, kannustaneet. Ensimmäinen vauhdikas vuosi on nyt takana ja toivottavasti paljon hienoja vuosia kaikilla edessä!